torsdag 11 februari 2010

En himla massa ord och några bilder.

Så sitter man här sent på torsdagskvällen och undrar vart veckan försvunnit - som alltid. Senaste dagarna har sett lite annorlunda ut på grund av 'snöstormen'.

Onsdag : Ursprungliga planen var att jag skulle jobba hela hela hela dagen då nannyn inte kunde komma pga snön och värdmamman var tvungen att jobba. Jag och grabbarna åkte iväg på äventyr till en backe nära skolan och åkte släde och blev blöta. När klockan blev 11 så ringde värdmor min och sa att hon fick sluta jobbet för att ingen kom dit, haha. Vid 12.30 gick jag upp på mitt rum och tog mig en underbar powernap till 16.15 då jag gick ner för att höra om jag behövdes. Då jag ändå var vaken så blev det så att äldsta killen stannade hemma med mig medan de andra var på träning. Matlagning och lyssnande på tioåringens gitarrspelande spenderades kvällen med och efter en asgod middag (kan inte ta cred, det var färdigköpt och jag bara stoppade in den i ugnen) slutade jag vid 20.30 och fick även 60$ extra för övertidsjobbande. Var ju dock insnöad och ingen ville använda bilen så jag spenderade kvällen i mitt rum framför datorn med ett gäng färska jordgubbar. Sådana kvällar behövs väl också antar jag.

Torsdag : Fick börja senare pga av uppskjutning av skolstarten. De började två timmar senare så detsamma gjorde jag. Bjöd sedan över Malin på lunch fast jag tvingade henne att hjälpa till att laga den. Ugnspannkaka (helvete å, när blev jag en sådan som säger ugnspannkaka?) blev det och den satt fint ska ni veta. Jag och värdmor satt en stund och kollade på hotell i Boston åt mig och tjejerna innan jag drog mig till gymmet en kort kort stund. På eftermiddagen hade vi tre playdates (bröder allihopa) och vid middagstid dök även deras mamma upp för att ansluta till middagen. Vi beställde mat och jag har nog nästan aldrig ätit något så gott. Tzatsiki! Nåväl, sedan hade tioåringen orkesterföreställning så jag fick i säng de yngre två som betedde sig exemplariskt och det gjorde mig överlycklig. Fick sluta en halvtimme tidigare vilket gjorde att jag hann iväg till Siri för Grey's Anatomy-kväll. Perfekt!


1 kommentar:

  1. Å Jenny, vad jag blir sugen att komma och leka med er! /Linnéa W 7½ år

    SvaraRadera