måndag 13 december 2010

40 dagar kvar!

VI HAR BOKAT EN RESA TILL HAWAII!!!!22-29:e Januari kommer jag och mina tre bästa vänner ligga på stränder på Hawaii, lära oss surfa (läs : försöka lära oss), dricka drinkar, besöka pearl harbor, titta på surfare, ha kokosnötsbikinisar (okej, tveksamt), äta god mat, bli bruna och bara har det sjukt jävla underbart. 40 dagar, Hawaii here we come!

3 kommentarer:

 1. fy! inte alls avundsjuk! va galet nice ni ska ha det! men jag ska tänka lite på er när jag är i australien och firar nyår ;) såå jag får ju lite jag med (a)

  SvaraRadera
 2. Härligt!!
  Hur länge kommer du stanna i usa? Kommer din familj söka ny aupair sen eller är barnen för stora för det nu?

  SvaraRadera
 3. Jessiqua : Australien över nyår blir nog sjuktligt awesome. Själv är jag i Schweiz över jul och nyår. Konstigt att fira nyår utan sina vänner ... Vem åker du med? :)

  Josefin : Jag stannar till i mitten på maj hos familjen och sedan ska jag resa lite var tanken. Då min familj vanligtvis söker Au Pair i Augusti ska dom ta in en gammal Au Pair ett tag när jag åker, och sedan söka nu Au Pair på hösten :) Dom kommer nog att ha Au Pair ett tag till med tanke på att dom jobbar och det är så himla mycket träningar hit och dit som måste köras till :)

  SvaraRadera