måndag 6 december 2010

Hundpassning - Lördag.

05.47 är inte en OK tid att vakna på en lördagmorgon. Men så blev det, även om hunden efter lite mat och strosande på gräsmattan lät oss sova vidare till 07.30. Dock är inte 07.30 heller en OK tid att vakna en lördamorgon, men det var bara att kliva upp. Vi spenderade morgonen i soffan framför What I Like About you och åt resterna av gårdagens choklad till frukost.


Efter ett tag om Malin över på lunch. Men "diska är ju jobbigt, och sitta ner är ju tråkigt" så varför inte stå i köket och äta lunch från samma tallrik? Jovisst, det funkar det med.


Sedan blev det dags för pepparkaksbak! Det blev nog mer ätande att bakande, men alla vet ju att degen faktiskt är godare än de färdiga kakorna!

Malin gick all in med tomteluva.Harpa kände sig svensk och gjorde ABBA-pepparkakor. Det kan också ha varit för att vi endast hade bokstäverna A och B, och det finns inte så mycket annat att skriva. Vi hade knappt några formar alls, och de vi väl hade var ungefär lejon, mus, fyrkant och häst. Fast ett par juliga formar fann vi till slut.

Malin var DJ ..Harpa är känd som "den smarta av oss", men att försöka lyfta över pepparkakor från bordet till plåten med hjälp av bankomatkort var väl inte hennes mest briljanta idé.

Malin var ugns-chef och lyckades bränna tuppen. Jag var lite ledsen, för tuppens skull. Vi hade även en pepparkakshäst som tappade ett ben, så efter det startade vi ett djursjukhus. Annabell (hästen) blev dock aldrig frisk och idag åt Harpa upp henne. "Meat is good", som Malin skulle ha sagt. (Ja, vi var aningens trötta och hade ätit alldeles för mycket socker ..)

Som ett minne har vi nu en inbränd tupp på plåten. Bra jobbat Malin!

När degen var färdigbakad (uppäten) begav vi oss till Stop&Shop för inhandling av saker till kvällens middag. Jag, Kajsa, Harpa, Malin och Anna hade en jättemysig tacomiddag med galet mycket skratt och allt vad som hör till. Åter igen kom tequilan på besök och klockan 23 var vi mitt i allt på the Loft och dansade till live-band och drack öl.

Obligatorisk toabild.

Himla bra live-band med massa 'Glee-låtar' och andra bra grejer. Vi kom väl hem strax innnan tre och åt tacos till fyllemat och somnade sjukt fort allihopa. Awesome lördag! Och massa tack till Anna som körde hela vägen till Westport för att stå ut med våran dåliga humor och konstiga kommentarer. Detta gör vi om igen!

PS : Det är först när man bloggar om det man inser hur ofta vi äter. Hahaha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar