torsdag 9 december 2010

Baktiden, framtiden och nutiden.

Idag klockan 00.08 slog det mig. 'Framtiden' är så sjukt nära nu. Det jag ignorerat i ett och ett halvt år börjar bli verklighet och snart spräcks min bubbla av säker inkomst och underbara förmåner. Nu då? Skola? Jobb? Ansökningarna ska in inom en snar framtid och jag är inte inte inte redo ännu. Jag har ingen aning hur jag ska spendera resten av mitt liv. I julklapp önskar jag mig att tiden kan stanna en stund. Tack på förhand.

6 kommentarer:

 1. Hej !
  Vad du ska göra då du kommer hem från USA behöver inte vara vad du ska göra i resten av ditt liv men kanske ett eller några år framåt.
  Säger jag som är i den gyllene medelåldern och har ett jobb som jag haft länge och ofta trivs med men ändå är jag inte säker på vad jag ska göra framöver, vill så mycket olika saker. Hinner säkert med en hel del både vad det gäller jobb och upplevelser i resten av mitt liv.

  Kram Mamma

  SvaraRadera
 2. Kan vi inte göra så att jag kommer hem, vilar upp mig ett par månader medan ni försörjer mig och lagar min mat? Låter som en utmärkt idé tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Du får jobba som kock (det är du ju suverän på) och städerska (är jag väldigt tveksam till, men man vet ju aldrig ?!?)härhemma under sommarmånaderna mot veckopeng. Men du är ju billig i drift, eller hur !

  Kramar från oss alla

  SvaraRadera
 4. Nu låter det som att du trodde att jag skämtade. Jag var väldigt seriös! Haha. Och städa kan jag absolut göra efter 21 månader här! Men inte mitt rum dock. Så, vad säger vi? 1500 kr i veckan för matlagning och städning? KÖPT! Perfa :) Kram

  SvaraRadera
 5. Du kanske hinner med att städa,laga mat och kanske sköta ett och annat barn åt flera familjer i Hortlax???
  /Carina& Linnéa

  SvaraRadera
 6. Carina, låter utmärkt. Får starta mitt eget 'nanny-företag' i Hortlax. Kommer säkerligen att gå som smort :')

  SvaraRadera