lördag 30 januari 2010

Saturday again, gosh, time is flying.

Gårdagen var väldig smärtfri med läsning under gitarrlektion och läsning medan killarna spelade Wii. Slutade egentligen redan vid 18.30 men kände inte för att gå ut och lägga pengar på mat så jag käkade fredagsmiddag med de två yngre grabbarna och värdmamman. I väntan på att mina vänner skulle äta middag dom med så satt jag kvar vid matbordet och spelade spel (jag vann) med middagssällskapet. Himla trevligt. Vi åkte iväg för att hämta upp en ny Isländsk tjej (med sjukt bra tv-seriesmak) för att åka på bio - såklart. Skönt med en lugn kväll och somnade efter lite läsning vid tvåtiden.

Sedan kom morgonen. Eller knappt morgonen, snarare natten. Vaknade 4.30 och därefter minst en gång i kvarten. Obeskrivligt irriterande! När klockan närmade sig 7.15 insåg jag att fallet var förlorat så jag drog på mig ett par shorts och gick ner på nedervåningen för att spela lite Wii med de två yngre grabbarna. Ska snart iväg och hämta tioåringen från ett 'sleep over party' och sedan ska vi spendera förmiddagen framför tv'n eller mycket möjligt tv-spelet.

Idag saknar jag min Sanna så att det gör lite ont i hjärtat. Våra fotoautomatsbilder sitter uppsatta lite här och var i mitt rum och gör mig glad varje dag. Puss!

1 kommentar: