onsdag 13 januari 2010

Onsdag.

Dagen har varit lång. Började 06.30 fast alla i hela huset låg och sov, så jag väckte värdmamman som försovit sig en aning. Jobbade en stund, spenderade förmiddagen med att göra onödiga saker vid datorn och eftermiddagen med att gå en långpromenad i det fina vädret. Jobbade en stund igen och åkte med mellankillen på hockey. Efter hockeyn var det Au Pair-möte (lika ogivande som alltid, måste man väl erkänna) och därefter stod valet mellan The Diner med några danskor eller gymmet. Då jag redan ätit middag hamnade jag på gymmet vilket var ett himla bra val. Det börjar ju nästan (observera nästan) bli skönt att gå dit..

Efter att ha hämtat de två yngre grabbarna från skolan så upptäckte jag väärldens repa på hela vänstra sidan av bilen. Ville gå igenom jorden lite, fast jag kände mig rätt säker på att det inte vad jag som lyckats göra den. Senare visade sig att det var min kära värdmor som skapat repan genom att köra för nära Dunkin Donuts-väggen i drive throughn. Haha!

När jag satt och läste med åttaåringen tidigare idag så kom vi in på helt andra saker än läsning. Till exempel grimaser. Sedan körde vi så att jag sa en sinnesstämning och han skulle uttrycka den. Här på bilden ser ni hans version av "arg". Tro mig när jag säger att sådär ser han inte ur när han är arg!

Bild nummer två visar min nygamla tröja. När vi rensade ut ladan hittade vi massa kläder och min värdmamma sa att jag fick ta vad jag ville ha. Kom ut med denna myströja, en mörkblå blazer, en grön United Colors of Benetton -tröja och en GAP-kofta. Nu ska jag dock ta mig isäng. Imorgon är en lång men rolig dag!


4 kommentarer:

 1. Åh Jenny vet du vad! Drömde en hemsk/rolig dröm! Var med familjen på H&M i New York, och helt plötsligt var jag på någon gata med dig, där du skulle dra med mig på någon lesbisk bar... fast det var massa killar där inne. Vi drack något saftliknande från stora dunkar och helt plötsligt var vi ute på gatan igen. Där stod det ett gäng med killar som du bråkade med, men modig som jag var skulle jag försvara dig och började slåss med galningarna! Helt plötsligt var jag i Hortlax och skulle ringa till mor och far och säga att jag råkade fara hem från resan... Sen vaknade jag. Hihi

  Elin VIi

  SvaraRadera
 2. Jenny! Tack för att du tipsade Linnéa om vad som gäller för småkillarna ang läsning. Nu har hon läst varje dag detta år 30 min/dag.
  /Linnéa och Carina

  SvaraRadera
 3. Elin : Jag dör! Haha. Skrattade så högt när jag läste kommentaren att jag nästan väckte smågrabbarna i rummer bredvid!

  Jessica : Söt som tusan!

  Linnéa och Carina : Oh, så himla bra. Hoppas att jag får läsa lite med Linnéa då när jag kommer hem i höst :)

  SvaraRadera