måndag 21 september 2009

Swarley?

Nu måste jag iväg till skolan, sedan är det lunch med några Au Pairer och sedan jobb direkt, så det lär inte bli något bloggande under era vakna timmar. Men istället kan ni ju roa er med att gå in på den här sidan och titta på How I Met Your Mother gratis. Legendary ..

8 kommentarer:

  1. Vilken (vad man nu ska säga) agentur åkte du med som au pair? :)

    SvaraRadera
  2. Jag åkte med Cultural Care Au Pair. Vissa säger att dom är dåliga, vissa säger att dom är bra. Jag har då bara upplevt bra saker än så länge. Annars finns även en organisation som heter Au Pair I Amerika som också verkar rätt etablerat. Är du sugen på att åka?

    SvaraRadera
  3. Jag har kollar in Cultural Care faktiskt. Det där med bra och dåligt är ju väldig personligt, så det finns nog ingen som inte har något dåligt omdöme.
    Jag är riktigt sugen på att åka. Det verkar helbra (förutom hemlängtan då kanske) och det känns som en bra erfarenhet.
    Hur har du upplevt det hittils, i stora drag?

    SvaraRadera
  4. Cultural Care känns väldigt säkert, då de är en såpass stor och etablerad organisation. Jag är jättejätteglad att jag åkte. Visst är det inte hallelujah-moments hela tiden men i helhet så är det en så himla bra möjlighet att göra något. Man får bo utomland och får lön så att man klarar sig och man får liksom ett tillfälle att utvecklas självständigt men ändå bo i en familj. Jag rekomenderar det verkligen!

    SvaraRadera
  5. Jag är verkligen sugen så jag tror att jag ska göra det! Känns verkligen som en bra upplevelse - jag menar liksom, USA!
    Det där om att utvecklas tror jag verkligen att man gör också, även socialt vilket jag skulle behöva.

    SvaraRadera
  6. Kolla in detta babe så har du kolla på oss oxå http://ungipitea.wordpress.com/

    Kram eli

    SvaraRadera
  7. Eli : Fina grejer!

    Emma : Visst då? Underbar sida ..

    SvaraRadera