måndag 21 december 2009

Sverige, måndag.

Åkte in till stan på förmiddagen för att besöka mina gamla lärare på min före detta gymnasieskola. När jag gick genom korridorerna så kände jag bara hur glad jag är att jag tagit studenten och är färdig med grundskolan, men när jag sedan satt och pratade med lärarna så fick jag ett litet hål i magen av saknad. Fina lärare som ger en långa rejäla kramar och får en på bra humör. Och så min religionslärare Lotta som pratar precis som dom i Greveholm. Det är finhet det.

Mötte upp Agnes och Sofie för en lunch på Subland och mitt i allt såg jag min bror gå förbi utanför fönstret. Piteå är precis lika litet som när jag åkte .. For hem, slog in julklappar, såg the big bang theory och åkte sedan iväg till världens finaste sjuåring för att utbyta julklappar. Efter en god middag, Anna Ankas jul och en lång dusch sitter jag nu i min säng och trotsar sömnen. Kvällens stora funderare är ifall jag ska se Mysteriet på Greveholm eller The Big Bang Theory. Det var länge sedan en sådan sak var kvällens funderare, och jag kan bara säga att det är sjukt skönt att vara ansvarslös igen, om så bara för en liten stund.

Förresten, så här ser vårat gästrum i USA ut. Där får ni bo om ni kommer och hälsar på mig när jag har åkt tillbaka. Bara så att ni vet!
2 kommentarer:

  1. kan ju lätt varit det finaste rummet jag sätt :O

    SvaraRadera
  2. jag kommer lätt och hälsar på!:)

    SvaraRadera